11 d’agost del 2014

Cupcakes de gerds

Cupcakes de frambuesa

I ens estrenem amb els cupcakes!

NOMBRE D'UNITATS: 8-10 cupcakes

TEMPS ESTIMAT: 1 hora

Per a la massa:
INGREDIENTS:
- 50g de mantega
- 75g de sucre
- 1 ou
- 110 de farina de rebosteria
- 75g de nata fresca
- 40g de gerds
- 3/4 de culleradeta de llevadura en pols
-1/2 culleradeta d'essència de vainilla (opcional)

PREPARACIÓ:
- Preescalfa el forn a 180º.
- Bat la mantega amb el sucre fins a formar una pasta sense grumolls.
- Incorpora l'ou (previament batut) i seguiex barrejant.
- Afegeix la farina i la llevadura a poc a poc alternant-les amb la nata.
- Incorpora la vainilla (opcional).
- Afegeix els gerds barrejant amb cura.
- Omple les capsules dels cupcakes fins als 2/3 de la seva capacitat i els posem al forn durant 20 min a 180 graus.
- Treu els cupcakes del forn i deixa que reposin abans de treurere'ls dels motlles durant 2-3 minuts.

Per a la decoració:
INGREDIENTS:
- 125g de mantega
- 150g de sucre
- 1 culleradeta d'aroma de gerds (opcional)
- Colorants (els de supermercat van bé)

PREPARACIÓ:
- Amb una batidora elèctrica barreja la mantega amb el sucre, començant a velocitat baixa i anant pujant fins que la crema es blanquegi.
- Incorpora l'aroma de gerds fins que s'integri.
- Ara divideix la crema entre 4 o 5 bols i amb els diferents colors crea 4 o 5 colors diferents que t'agradin (els pots barrejar perque surtin colors nous).
- Agafa un manega pastissera i amb l'ajuda d'una cullera posa tota la crema de tots els colors (sense haver-los barrejat previament)al voltant del cupcake (mirar la foto).
- Per acabar de rematar posa un gerd a sobre el cupcake.

Bon profit!!


Y nos estrenamos con los cupcakes!

NÚMERO DE UNIDADES: 8-10 cupcakes

TIEMPO ESTIMADO: 1 hora

Para la masa:
INGREDIENTES:
- 50g de mantequilla
- 75g de azúcar
- 1 huevo
- 110 de harina de repostería
- 75g de nata fresca
- 40g de frambuesas
- 3/4 de cucharadita de levadura en polvo
-1/2 Cucharadita de esencia de vainilla (opcional)

PREPARACIÓN:
- Precalienta el horno a 180º.
- Bate la mantequilla con el azúcar hasta formar una pasta sin grumos.
- Incorpora el huevo (previamente batido) y sigue mezclando.
- Añade la harina y la levadura poco a poco alternándolas con la nata.
- Incorpora la vainilla (opcional).
- Añade las frambuesas mezclando con cuidado.
- Rellena las cápsulas de los cupcakes hasta los 2/3 de su capacidad y hornealos durante 20 min a 180 grados.
- Quita los cupcakes del horno y deja que reposen antes de sacarlos de los moldes durante 2-3 minutos.

Para la decoración: 
INGREDIENTES: 
- 125g de mantequilla 
- 150g de azúcar 
- 1 cucharadita de aroma de frambuesa (opcional) 
- Colorantes (los de supermercado van bien) 

PREPARACIÓN: 
- Con una batidora eléctrica mezcla la mantequilla con el azúcar, comenzando a velocidad baja y yendo subiendo hasta que la crema se blanquee. 
- Incorpora el aroma de frambuesa hasta que se integre. 
- Ahora divide la crema en 4 o 5 cuencos y con los diferentes colores crea 4 o 5 colores diferentes que te gusten (los puedes mezclar para que salgan colores nuevos). 
- Coge un manga pastelera y con la ayuda de una cuchara pon toda la crema de todos los colores (sin haberlos mezclado previamente) alrededor del cupcake (mirar la foto). 
- Para acabar de rematar pon una frambuesa sobre el cupcake.
Buen provecho!!