22 de setembre del 2013

Coulant de xocolata

Coulant de chocolate

Aquest és, per no dir el millor, un dels millors postres dolços. Fàcil de fer, com totes les nostres receptes i per als més  llaminers de la casa!

NOMBRE D'UNITATS: 6-7 coulants

TEMPS ESTIMAT: 45 minuts

INGREDIENTS:
- 125g de xocolata negra (70%)
- 125g de mantega
- 4 ous
- 115g de sucre
- 60g de farina

PREPARACIÓ:
- Per començar fon la xocolata i la mantega al microones fins que es formi una crema.
- A continuació bat els ous i afegeix el sucre. Barreja les dues mescles en un bol únic.
- Per últim incorpora la farina i barreja fins que quedi una massa homogenia.
- Un cop tenim la massa feta omplir les flaneres (primer untar-les amb mantega i espolvorejar-les amb farina) més o menys fins una mica més de la meitat.
- És preferible deixar-les reposar al conjelador un minim de dues hores.
- Finalment introduïr coulants al forn a 190, graus durant aproximadament 15 minuts. Recordo que cada forn és diferent així que lo millor és provar primer amb un sol coulant, d'aquesta manera podreu trobar-li el punt!
- I sobtetot no oblideu que no ha de quedar del tot fet, sinó una mica cru per dins!

Bon profit!!


Este es, por no decir el mejor, uno de los mejores postre dulces. fácil de hacer, como todas nuestras recetas i para los más golosos de la casa. 

NÚMERO DE UNIDADES: 6-7 coulants

TIEMPO ESTIMADO: 45 minutos

INGREDIENTES:
-125g de chocolate negro (70%)
- 125g de mantequilla
- 4 huevos
- 115g de azúcar
- 60g de harina

PREPARACIÓN:
- Para empezar funde el chocolate y la mantequilla en el microondas hasta que se forme una crema. 
- A continuación bate los huevos y añade el azúcar. Mezcla las dos mezclas en un bol único. 
- Por último incorpora la harina y mezcla hasta que quede una masa homogénea. 
- Una vez tenemos la masa hecha llenar las flaneras (primero untar con mantequilla y espolvorear con harina) más o menos hasta un poco más de la mitad. 
- Es preferible dejarlas reposar en el congelador un mínimo de dos horas. 
- Finalmente introducir  los coulants en el horno a 190 grados durante aproximadamente 15 minutos. Recuerdo que cada horno es diferente así que lo mejor es probar primero con un solo coulant, de esta manera podrá encontrarle el punto! 
- Y sobretodo no olvideis que no debe quedar del todo hecho, sino un poco crudo por dentro!

Buen provecho!