9 de setembre del 2013

Pastís de canyella



Pastel de canela

Recepta per a un paladar més fi... Amb una deliciosa capa de sucre i canyella cruixent, et farà pujar als núvols de xocolata.

NOMBRE D'UNITATS: per a 5 persones

TEMPS ESTIMAT: 40 minuts

INGREDIENTS:
- 1 tassa de mantega
- 2 tasses de sucre
- 1/2 tassa d'oli
- 2 ous
- 1/2 tassa de llet
- 1 cullerada de sal
- 1 culleradeta de canyella
- 3 tasses de farina

PREPARACIÓ:
- Per començar barreja l'oli, la farina, la mantega, la llet i el sucre amb el minipimer.
- Després afegeix la resta dels ingredients.
- Per últim introdueix la massa al motlle afegint una capa de sucre i canyella.
- Posa-ho al forn a 150-160 graus i espera 20 minuts.

Bon profit!!


Receta para un paladar más fino ... Con una deliciosa capa de azúcar y canela crujiente, te hará subir a las nubes de chocolate. 

NÚMERO DE UNIDADES: para 5 personas 

TIEMPO ESTIMADO: 40 minutos 

INGREDIENTES: 
- 1 taza de mantequilla 
- 2 tazas de azúcar 
- 1/2 taza de aceite 
- 2 huevos 
- 1/2 taza de leche 
- 1 cucharada de sal 
- 1 cucharadita de canela 
- 3 tazas de harina 

PREPARACIÓN: 
- Para empezar mezcla el aceite, la harina, la mantequilla, la leche y el azúcar con el minipimer
- Luego añade el resto de los ingredientes. 
- Por último introduce la masa en el molde añadiendo una capa de azúcar y canela. 
- Pon el horno a 150-160 grados y espera 20 minutos. 

Buen provecho !!